La mussola és un peix de carn atapeïda, de la família dels taurons que s'alimenta de xicotets peixos i crustacis i que es peixca amb el palangre o “a l'arrossegament”. En Andalusia és més coneguda amb el nom de Cazon i és molt freqüent la seua presentació en adob i fregida. En la nostra Comunitat Valenciana el seu consum no està tan generalitzat, no obstant això, hi ha gran varietat de maneres de cuinar-la, en paella, guisada, arrebossada, en arròs caldós, assecada al sol etc. La de hui és una recepta molt senzilla de fer i necessitarem per a 4 persones:
400-450 g de mussola (2 peces)
½ kg de creïlles
100 cl oli
1/2 got vi blanc
Aigua
4 dents d'all
6 grans de pebre negre
1 cullerada de les de café de pebre roig
Jolivert
Farina
Sal
400-450 g de mussola (2 peces)
½ kg de creïlles
100 cl oli
1/2 got vi blanc
Aigua
4 dents d'all
6 grans de pebre negre
1 cullerada de les de café de pebre roig
Jolivert
Farina
Sal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada