Per a la recepta de hui ens farà falta:
1 polp de 1.5 - 2 quilos aprox.
800 g tomaca triturada
6 alls
Un ramellet de jolivert
1 fulla de llorer
100 cl de vi negre
150 cl oli
1 culleradeta de sucre
Sal
Llavar bé el polp, llevar-li ulls, boca i pell i deixar-ho escórrer. En una cassola, tirarem el vi i mig courem a foc lent el polp. Una vegada refredat, el trossejarem i reservarem. En una cassola mes gran, plana i amb tapa, calfarem prou oli i sofregirem els alls laminats, el jolivert picat i una fulla de llorer. Quan comencen a prendre color els primers, afegir el polp i donar-li un parell de voltes. A continuació tirar la tomaca escorreguda, el sucre per a llevar-li l'acidesa d'este, la sal i deixar coure a foc lent una hora aproximadament removent de tant en tant perquè no s'apegue.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada