Ingredients per a 4 persones
1 kg de sang bullida (pot ser de pollastre, corder o porc)
4 cebes
3 cullerades d'herbes aromàtiques (timó, orenga, pebrella etc)
2 culleradetes de pebre roig
½ got d'oli
Sal
Aigua
Tallar la ceba fina i sofregir-la en una cassola prou ampla com perquè càpien folgadament tots els ingredients. Caldrà remoure-la de tant en tant per a evitar que es creme. Mentres tallar la sang en forma de quadrats d'uns 3 o 4 centímentres. Quan la ceba comence a estar transparent, tirarem sal, les herbes aromàtiques i el pebre roig. Remourem un poc i afegirem la sang. Mesclar bé i deixar coure a foc lent, amb la cassola tapada uns 15 o 20 minuts. El secret del plat és que la ceba quede al punt sense arribar a estar oliosa i que la sang prenga del gust del sofregit. Jo, per a evitar que es puga apegar i com m'agrada que es quede meloset, afig un poquet d'aigua (molt poca) i aixina puc prolongar la cocció si volguera. Este guisat admet també tomaca que se sofregiria després de la ceba. Inclús hi ha qui afig, all, pinyons o vitet.
1 comentari:
top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk online casinos[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]online casinos[/url] autonomous no deposit bonus at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino
[/url].
Publica un comentari a l'entrada