diumenge, 19 de febrer del 2012

ENSALADA DE FORMATGE DE CABRA I BOLETS


Hem de deixar de veure les ensalades com a plats de dieta propis d'èpoques de calor. Si bé queda clar que durant els mesos estivals el nostre cos rebutja aliments calòrics i preferix frescos i sucosos que li subministren els líquids que perd, això no significa que no podem delectar-nos la resta de l'any amb un plat fàcil de preparar i que ens proporcione vitamines i minerals tan necessaris per al bon funcionament del nostre organisme.

Per a 4 persones

250 g bolets
100 g de formatge de cabra (1/2 ruló)
150 g de mescla d'encisams
50 g de rucula
8 palets de carranc
Un grapat d'anous pelades
Pebre negre
Vinagre de mòdena (si és possible)
Oli d'oliva
Sal

Llavar bé l'encisam i la rucula i mesclar. Llavar els bolets, trossejar-los i torrar-los a la planxa amb unes gotes d'oli. Tallar el formatge en trossos xicotets. Trossejar els palets de carranc i les anous. Preparar una vinagreta amb 3 parts d'oli, una de vinagre, sal i una mica de pebre mòlt. És el moment de preparar el plat. En una safata prou gran perquè ens càpia tot, col•loquem les verdures primer, sobre elles repartim, els palets de carranc, els bolets i els trossos de formatge. Adornem amb les anous picades i finalment reguem amb la vinagreta per damunt. Tan senzill com açò. Bon profit

1 comentari:

No tot són postres ha dit...

M'agrada aquesta amanida, els bolets li donen un toc diferent!

PTNTS
Dolça