Google+ Followers

diumenge, 26 de febrer de 2012

GASPATXO DE MAR I MUNTANYA

En este blog ja hem vist el gaspatxo mariner i el de muntanya, hui se m'ha ocorregut fer una mescla d'ambdós, és a dir, utilitzar carn, que en principi hauria de ser de caça i productes de la mar. Cada un pot utilitzar els ingredients que preferisca, clòtxines, cloïsses, polp bullit etc. Jo he agafat la primera cosa que he trobat.

Per a 4 persones.

300 g de coca gazapachera
½ conill trossejat
2 cuixes de pollastre
200 g xampinyons
200 g de bolets
½ pimentó roig
2 tomaques madures
1 cabeça d'alls
100 g cues de gamba (les meues eren congelades)
4 galeres
4 gambons
2 fulles de llorer
Timó
Orenga
Pebre
Romero
Oli d'oliva
Sal

Trossejar i salar la carn. Netejar i trossejar els xampinyons i els bolets. Pelar i picar les tomaques. Trossejar el pimentó. Separar les dents d'all i, sense pelar, fer-los un tall. En una paella prou gran sofregir la carn fins que comence a prendre color, després afegir per eixe orde, els alls, els pimentons, els bolets i per ultime la tomaca i sofregir bé. És el moment d'agregar les herbes aromàtiques a gust de cada u, el pebre, uns dos litres d'aigua i un poc mes, la sal i deixar coure a foc mitjà fins que la carn estiga cuita. (Depenent de la grandària dels trossos, pot tardar uns 20 o 25 minuts) . Separar la carn, desossar-la i tornar-la a tirar a la paella. Només queda afegir la coca trossejada, les gambes i adornar amb els gambons i les galeres. Deixar uns minuts més perquè s'amere bé la coca, es coguen les gambes i les galeres i servir