diumenge, 5 d’agost del 2018

TALLARINS DE SEPIA



Este plat ho vaig descubrir gràcies al meu bon amic Carlos en un conegut restaurant d’esta zona i la veritat es que em va encantar. Per això m’he dedicit a compartir-ho amb tots vosaltres.

Com sempre, per a 4 persones, haurem de tindre:

400 g de tallarins
1 sépia gran o 2 xicotetes
¼ kg de cues de gamba (poden ser congelades)
100 g de salsa de tomaca
1 litre de caldo de peix
Pebre
Oli d’oliva
Sal

Netejar i tallar en trossos xicotets la sépia i salar-la. En una cassola sofregirem les dents d’all prèviament pelats i laminats. Reservar. En el mateix oli sofregirem la sépia i quan ja estiga daurada, afegirem les cues de gamba, el puré de tomaca, els alls i regarem tot amb el caldo de peix. Salpebrar i deixar coure durant uns 15 minuts., remenant de tant en tant. Colar el caldo i en ell, coure als tallarines durante uns 10 minuts. Escórrer i refredar la pasta. Afegir als tallarins a la cassola, saltejar tot junt a foc fluix uns minuts mes, mesclar i servir. Bon profit.