Com tots els cruets, es tracta d’un plat
senzillissim de fer i amb el que quedes com un senyor. Ës més, pots deixar-los
en el foc i mentres es cou, tens el temps just per a un bon aperitiu.
Per a 4 persones ens farà falta:
2 rodanxes grans de emperador
1 mussolla
6 galeres
3 dent d’all
3 fulles de llorer
1 culleradeta (de les de postre) de
pebre roig
2 creïlles
4 cullerades soperes de tomaca ratllada
Oli d’oliva
Sal
Es trosseja l’emperador i la mussola en
trossos regulars. Es pelen les creïlles i es tallen en rodanxes d’un cm
aproximadament. Es piquen els alls. En una paella adequada per a què ens càpia
tot, tirarem un bon doll d’oli fins a que quasi cobrisca el fons. Damunt
col-loarem les creïlles. Repartirem el peix i les galeres de manera que no
estiguen amuntonades. Salem. Afegim el pebre roig, els alls picats i les fulles
de llorer partides per la mitad. Finalment repartirem la tomaca i regarem amb
un poc més d’oli. Afegirem aigua fins quasi cobrir tots els ingredients però
sese que ho tape. Deixar coure 15 minuts fins que es comunisca el caldo. Apagar
i a la taula. Fixar-vos que pinta té……
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada