Per a 2 persones hi ha que abastir-se de:
1 rap mitja (o 2 cues de rap congelades)
Caldo de peix
150 g d’arros
100 g de faves (poden ser congelades)
100 g de pésols (tambe poden ser congelats)
1 carxofa
½ pimentó roig xicotet
3 cullerades soperes de tomaca triturada
2 tomaques seques
1 nyora
3 dents d’all
Oli d’oliva
Sal
Sofregir lleugeramente el rap i es reserva. En el mateix oli
sofregir els alls ben picats i la tomaca. Afegim la carxofa i el pimentó
trossejants i se li dóna unes quantes voltes. Afegir les faves i finalment els
pésols, la nyora sensera i les tomaques seques trossjades. Retirem la nyora i
la piquem en el morter junt amb un pessic de sal i ho afegim un altra vegada a
la cassola junt amb el safrá. Abocar el caldo (5 parts de caldo per
cada una d’arros) i quan comencé a bullir, afegim el rap, deixant-ho coure tot
junt uns 15 minuts. Retirem el rap i reservem.
Amb el caldo encara bullint, afegim l’arros i deixem coure uns 18 minuts a foc
mitjà. Escudellem els plats, col-locar
damunt els trossos de rap i a menjar. Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada