Google+ Followers

diumenge, 10 de novembre de 2013

MINI-PIZZES DE ALBERGINA


Per a aquells que tingueu albergines i estigueu cansats de preparar-les sempre de la mateixa manera, (fregides o farcides) , hui vaig a presentar-vos unes mini-pizzas amb esta verdura

Ens farà falta

Albergina
Cansalada amb magre (bacon)
Tomaca fregida
Formatge ratllat
Orenga
Olives rellenes
Oli

Tallars les albergines a rodanxes de poc més o menys 1 cm i deixar-les una estona en un bol amb aigua i unes gotes de llima perquè no ennegrisca. S'escorren bé i s'assequen amb un drap. Torrar-les amb la planxa lleugerament per ambdós costats. Col•locar-les en una safata apta per al forn i tirar-li un poquet de tomaca fregida que repartirem per tota la seua superfície, afegir la cansalada ben picadeta, ratllar un poc de formatge i repartir-ho per damunt, especiar amb una mica d'orenga i finalment unes gotetes d'oli. Adornar amb un tros d'oliva. Ficar en el forn i gratinar uns minuts fins que vegem que el formatge es fon. Servir calentet. (La cansala la podeu substituir per tonyina, pernil dolç o curat, carn picada etc)