L'arròs de hui, bé podria ser un plat de què els caçadors, després d'un matí de caminada per la muntanya, podrien posar a la taula per a recuperar forces. D'ahí el seu nom
Per a 4 persones
350 d'arròs
400 g de conill
2 guatles
½ dotzena de esclatasangs (segons grandària)
1 tomaca madur a
1.5 litres de caldo d'au
4 carxofes
½ pebrera verda
2 dents d'all
Oli
Safrà
Sal
Trossejar, salar i sofregir lacarn. Reservar-la. Netejar de terra els esclatasangs, llevar les parts exteriors i més dures de les carxofes, picar la tomaca i la pebrera i picar els alls en el morter junt amb un poc de sal. En el mateix oli sofregir tota la verdura i alls durant 7 u 8 minuts. Afegir el caldo i la carn reservada i deixar coure durant una ½ hora. Incorporar el safrà i l'arròs i deixarem coure durant uns 10 minuts, afegirem els esclatasangs trossejats, rectificarem de sal i deixarem coure 8 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada