Amb tota seguretat, més d'un dels què llegiu este blog estareu intentant fer dieta o, almenys, pensant en els tres pobles que ens hem passat, menjant i bevent, estes passades festes. El plat de hui és més que apropiat per als que volem llevar-nos eixos quilets que hem agafat ja que es tracta de peix torrat. Si, així de simple. I és que hui comentarem el passamar, també conegut com moixó del fons o platero, peix que pot pescar-se, sempre amb l'art de l'arrossegament, per tota la costa occidental europea i també, en el nostre mar Mediterrani. Gastronòmicament parlant, té una carn sense a penes espines, de gust i textura prou interessant i, el millor, que perd l'escata amb molta facilitat. Sol créixer fins a una grandària màxima d'uns 15 cm pel que no sol aparéixer en guisats o en arrossos. El més recomanable és, o bé torrats a la planxa o fregits amb o sense farina.
Els ingredients molt simples,
Passamars
Llima
Netejar-los bé, (no cal destripar-los donades les seues dimensions), salar-los i passar-los per la planxa lleugerament. Els donem la volta, un parell de minuts més i al plat junt amb un tros de llima per a qui vullga agregar-li unes gotes. Un vinet blanc sec i fresc vos anirà de perles.
Els ingredients molt simples,
Passamars
Llima
Netejar-los bé, (no cal destripar-los donades les seues dimensions), salar-los i passar-los per la planxa lleugerament. Els donem la volta, un parell de minuts més i al plat junt amb un tros de llima per a qui vullga agregar-li unes gotes. Un vinet blanc sec i fresc vos anirà de perles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada