Ingredients
Fetge de rap
Farina
Oli d'oliva
Llima
Sal
Demanar al pescater que ens ho talle en làmines de poc més o menys 1 centímetre i quan anem a cuitnar-ho ho llavem ben llavat en l'aixeta i ho assequem. Per descomptat interessa que siga fresc i no convé que estiga en la nevera molt de temps. Quant mas prompte ens ho mengem, millor
A la planxa
Calfar la planxa, tirar un dollet d'oli per a que no s'apegue i daurar el fetge per els dos costats. Retirar, salar-ho un poc, servir-lo en un plat junt amb un doll d'oli d'oliva
Enfarinat i fregit
Recomane esta forma de cuinar-ho per als menys partidaris de sabors forts. Agafar les làmines i trossejar-les, salar-les. Arrebossar lleugerament els trossos i fregir-los en una paella amb oli no molt calent. Deixar escórrer en paper absorbent per a evitar l'excés de greix. Col·locar en un plat amb un fons d'encisam i servir junt amb unes rodanxes de llima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada