Els ingredients que necessitarem són:
Ous de sépia (frescos o congelats)
Oli
Alls
Jolivert
Pebreroig
Maionesa o allioli.
Llorer
Ous a la planxa
Netejar els ous. Amb la planxa calenta, tirar unes gotes d'oli per a que no s'apeguen i torrar lleugerament pels dos costats (un parell de minuts com a màxim). Preparar en el morter una picada amb all, jolivert, pebreroig i sal. Col·locar els ous en un plat i tirar la picada per damunt.
Ous bullits
Netejar i els ous. Posar una cassola amb aigua, sal i una fulla de llorer. Quan comence a bullir, tirar els ous i deixar coure entre uns 4 ó 6 minuts segons la grandària. Si solten un poc de bromera, llevar-la amb l'espumadora
Deixar refredar, col·locar en un plat i acompanyar amb maionesa o allioli.
Podeu anar jugant amb les salses, jo crec que admet tot, bullides amb la salsa d'all i jolivert, a la planxa amb un poc de pebre roig dolç o coent. Algun vitet etc. Ja em comptàreu.
Deixar refredar, col·locar en un plat i acompanyar amb maionesa o allioli.
Podeu anar jugant amb les salses, jo crec que admet tot, bullides amb la salsa d'all i jolivert, a la planxa amb un poc de pebre roig dolç o coent. Algun vitet etc. Ja em comptàreu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada