He ací
un altre dels plats barats i resultons. Fixar-vos que si no mengem bé és perquè
no volem. Amb 4 ingredients baratíssims preparem un plat espectacular.
Per a 2
persones
12
llagostins crus
400 g
de cigrons ja bullits
1/2
pimentó roig
1/2
pimentó verd
1 ceba
xicoteta
3 dents
d'all
2 culleradetes
de pebre roig
Oli
d'oliva verge extra
Sal
Es piquen les verdures i se sofrigen en una cassola
junt amb els alls picats finament. En una cassola a banda posem a bullir aigua
suficient per a coure els llagostins durant uns 3 minuts. Una vegada cuits
separem els caps i les picarem en un morter. Després colem i el suc resultant
ho afegim al caldo que havíem bullit els llagostins. Pelem les cues dels
llagostins i li donem un parell de voltes junt amb el sofregit de verdura, assaonem i afegim el pebre roig. De seguit reguem amb el caldo, afegim els cigrons i deixem coure tot junt
uns 20 o 30 minuts a fi que es reduïsca un poc el caldo i es mesclen els
sabors. Servir calent i acompanyar d'un bon vi negre jove
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada