dissabte, 18 de novembre de 2017

CIGRONS AMB LLAGOSTINS


He ací un altre dels plats barats i resultons. Fixar-vos que si no mengem bé és perquè no volem. Amb 4 ingredients baratíssims preparem un plat espectacular.

Per a 2 persones

12 llagostins crus
400 g de cigrons ja bullits
1/2 pimentó roig
1/2 pimentó verd
1 ceba xicoteta
3 dents d'all
2 culleradetes de pebre roig
Oli d'oliva verge extra
Sal


Es piquen les verdures i se sofrigen en una cassola junt amb els alls picats finament. En una cassola a banda posem a bullir aigua suficient per a coure els llagostins durant uns 3 minuts. Una vegada cuits separem els caps i les picarem en un morter. Després colem i el suc resultant ho afegim al caldo que havíem bullit els llagostins. Pelem les cues dels llagostins i li donem un parell de voltes junt amb el sofregit de verdura, assaonem i afegim el pebre roig. De seguit reguem amb el caldo, afegim els cigrons i deixem coure tot junt uns 20 o 30 minuts a fi que es reduïsca un poc el caldo i es mesclen els sabors. Servir calent i acompanyar d'un bon vi negre jove