Google+ Followers

dissabte, 10 de gener de 2015

CASSOLA DE LLAGOSTINS. (Un altra)


La recepta de hui és quasi un clàssic i l'he prepara perquè estic acabant amb les restes del nadal. Encara tenia uns llagostins congelats i, com no podia ser de cap altra manera, una botella de cava. Així que, amb estos ingredients tan senzills, prepararem un entrant tan fàcil i ràpid com resultón.

Només ens farà falta:

½ kg de llagostins
200 cc de cava (un got dels d'aigua)
Unes branquetes de jolivert
Uns vitets
2 dents d'all
Oli d'oliva
Sal

Calfar oli en una cassola de fang i sofregir els alls ben picats i un parell de vitets (si ens agrada un puntet coent). Quan vegem que l'all comence a prendre color, ho traiem del foc. En el mateix oli sofregir durant 3 o 4 minuts els llagostins prèviament descongelats. (Millor si foren frescos naturalment) . Picar mentres el jolivert. Tirar novament els alls, el jolivert i una mica de sal a la cassola i regar amb el cava. Mesclar bé i deixar coure uns 3 minuts més. Apagar el foc i a la taula.