diumenge, 4 de maig del 2014

FIDEUA AMB SOBRES DE PUCHERO


En este blog podreu trobar la recepta del puchero, després, amb les sobres vaem preparar una paella i més tard un arròs melós amb pilotes. Una altra recepta que pot eixir de este plat tan emblematic és una fideua com la que prepararem hui.

Per a 4 persones haurem de tindre:

300 g de fideus per a fideua
1 litre de caldo del puchero
400 g de sobres (pilota, cansalada, carn, verdura, cigrons etc)
1 tomaca madura
3 dents d'all
1 culleradeta de les de café de pebre roig dolç
Safrà
Oli d'oliva
Sal


Pelar i picar la tomaca. Pelar i picar els alls. Desossar la carn i trossejar les sobres de l'olla. En un calder ample i davall (dels de dos anses) , calfarem oli junt amb la sal i sofregirem la tomaca i els alls. Una vegada sofregit, tirar les sobres del puchero mesclar bé i afegir els fideus i el pebre roig, remenar durant un minut, afegir el caldo calent, tirar el safrà, rectificar de sal si fera falta i deixar coure fins fins que el fideu estiga cuit i el caldo s'asseque. (pot tardar 12 o 13 minuts mes o menys). Deixar reposar uns 5 minuts i a la taula. Com podeu veure, un plat sense cap complicació i molt ràpid de preparar