Per a hui ens farà falta.
1 Kg de polp
2 tomaques ratllades
4 dents d'all
Pebre negre
1 fulla de llorer
½ got d’oli d'oliva (dels d'aigua)
1 got vi blanc (dels d'aigua)
Sal
El polp cal netejar-ho i trossejar-ho, procurant que els trossos no siguen massa xicotets ja que després al coure minven molt. La recepta no pot ser més senzilla. Pelar i picar els alls. Col·locar tot els ingredients en cru en una cassola i deixar coure, durant unes 2 hores, a foc lent perquè no s'apegue i el polp solte el seu caldo. És recomanable remoure de tant en tant. Una vegada cuit, traure la fulla de llorer i podeu utilitzar-ho com a plat principal o com a aperitiu o tapa. Heu d’anar amb precaució amb la sal ja que el caldo del polp és molt concentrat i pot quedar salat tot.
1 comentari:
Mare de Deu. Eixe polp te que estar ben bó.
Riquísim. Tens raó en lo de la sal.
Besets
Publica un comentari a l'entrada