Ingredients.
3 cebes tendres
5 anxoves
Oli oliva
Sal
Tallar les arrels de la base de les cebes i les puntes de les tiges verdes. Llevar la primera capa i netejar-les. Si veguem que són molt grosses també podríem tallar-les per la mitat (en vertical). En una paella gran o planxa que es puga tapar col·locar les cebes, afegir un poc de sal i deixar-les a foc lent i tapades. Anar girant-les per a què es coguen per tots els costats. Una vegada torrades, (tardaran entre 10 i 15 minuts depenent de la potència del foc), col·locar-les en un plat gran, posar les anxoves per damunt i regar amb un bon doll d'oli d'oliva. Se suposa que les anxoves li van a donar la sal que li falta, però atés que la ceba tendra és prou més dolça que la normal, és possible que necessiteu afegir un poc. Més senzill impossible.
3 comentaris:
Jo ho faig amb calçots, i està boníssim. Com que la ceba tendra i el calçot són cosins germans ha d'estar ben bo, també!
PTNTS
dolça
Mentre anava llegint la recepta he pensat el que ha comentat la Dolça, per aquí és més fàcil trobar calçots que cebes tendres tan primes. No ho he tastat mai però fa molt bona pinta.
Caldrà fer-ho.
Salut.
Sencill si però un plat boníssim...mira per on ja se que soparé avui :) petonets
Publica un comentari a l'entrada