diumenge, 18 de juliol del 2010

POLPETS A LA PLANXA

Queda clar que l'una de les millors maneres de menjar polp torrat és fent-ho a la brasa. Per a això vos recomane les potes del polp d'un grandària acceptable. Però hui vaig a presentar-vos una forma fàcil de torrar els polps xicotets per a que vos quede un aperitiu per a xuplar-se els dits. Es tracta ni mes ni menys que preparar-los a la planxa o, per a aquells que no disposen d'una, poden provar de torrar-los en una paella. En procés és d'allò més senzill i ens farà falta:

Polpets
Oli oliva
Pebre roig dolç
Sal
Jolivert


Netejar els polpets llevant-los boca i ulls. Cal tindre la planxa ben calenta i tirar un poc d'oli sobre ella, afegir els polps i anar girant-ho de tant en tant per a evitar que es cremen. Si la seua dimensió no excedix dels 7 u 8 centímetres, no cal fer res. Si son mes grans, és recomanable obrir-los tallant verticalment des del cap fins a les potes, de manera que queden estes totalment en contacte amb la planxa. Mentres preparar una picada en el morter amb un poc de sal, oli, jolivert i pebre roig. Una vegada torrat, agregar-ho per damunt dels polpets i anar buscant un bon vi negre que tinga prou cos. Ja em comptàreu.

3 comentaris:

CAN JOAN I SARA ha dit...

Veure aquesta foto i ens fa venir ganar !!!
Delicios !!
Una abraçada
Joan i Sara

El pare ha dit...

No els he fet mai a la planxa, ja ho crec que ho provaré. Fan molt bona pinta.
Salut.

El pare ha dit...

Kiko,
Torno per a comentar que ja els he fet... magnífic.
Com eren uns popets una mica grans, vaig separar la bossa de les potes i aquesta la vaig obrir.
Gràcies.

Salut.