Hui és un dia un poc especial perquè ja ha passat un any des de que vaig publicar la meua primera recepta. Són mes, moltes més de 11.600, les entrades que hi han hagut des de aquell dia, ja que el comptador no ho vaig posar fins al mes de maig i, si vos dic la veritat, no esperava que hagueren tantes persones interessades en este xicotet compendi de receptes tradicionals de la nostra costa Mediterranea. Estic realment satisfet i em sent gratificat de veres, per tantes hores dedicades a comentar i compartir plats amb tots vosaltres. El fet de saber que hi ha algú a l'altre costat, esperant que publique una nova recepta, reconforta i ajuda a continuar. L'únic “però” que tinc és que m'agradaria conéixer més les vostres opinions, bé a través dels comentaris o a través de l'e-mail. Volguera que este blog, a banda de receptari de plats típics de la nostra zona, fóra una espècie de fòrum informal on poguérem contribuir tots a la divulgació i conservació de la nostra cuina autoctana. Qualsevol comentari, variant de recepta, plat oblidat, anècdota etc, serà benvingut. Finalment el meu agraïment a quantes persones ja han contribuït, d'una forma o altra, en la publicació de receptes, a Paski, qui em va dir com a tènia que crear el blog i em va animar, amb els seus comentaris inicials a mantindre-ho i a qui felicite perquè el seu blog, Mundo Rural, també ha complit l'any recentment, a Ana i Felipe de Guardamar pels seus comentaris sobre l'arròs caldós de ceba, també a Rosa i Ximo, per les seues fotos i comentaris del Madroc i de la Borreta i especialment a la meua família, Mary i les meues dos filles, perque han tingut que “patir” els meus experimients dins de la cuina. Moltes gràcies a tots.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Enhorabona, i gràcies per compartir les receptes!
A fer molts anys més!
Publica un comentari a l'entrada