dissabte, 13 d’abril del 2013

ARRÒS MELÓS AMB SECRET IBÈRIC


Fa un parell de mesos ja vam provar la paella amb secret ibèric. Hui prepararem un arròs melós amb esta carn relativament barata i un poc de verdura.

Per a 4 comensals
  
350 g d'arròs
1 secret ibèric sencer
½ pimentó roig
1 cabeça d'alls
2 carxofes
1 tomaca madura
1 culleradeta de pebre roig
Safrà
2 litres de caldo de verdura
Oli d'oliva
Sal

Tallar el pimentó en tires, pelar les fulles exteriors de les carxofes, tallar les puntes i trossejar en quarts, tallar en daus la carn, pelar i picar la tomaca. Sofregir les tires de pimentó i reservar. En el mateix oli sofregir la carxofa, els alls sense pelar, la carn i la tomaca. Afegir el pebre roig, l'arròs, donar-li unes voltes a tot i regar de seguida amb el caldo bullint. Quan comence a bullir, salar , tirar el safrà i decorar amb les tires de pimentó que havíem reservat. Coure tot a foc mitjà durant uns 18 minuts