Ho anem a fer 2 receptes molt senzilles. Primer obtem per un simple suc i ens farà falta:
3 magranes
2 cullerades soperes de sucre
1 branqueta de menta
Tallar i desgranar les magranes deixant només els grans i reservar uns quants per a l'adorn. Procurar llevar els trossos de pell de color blanc que hi ha en l'interior ja que després amarguetja. Col·locar-los dins de la liquadora i obtindre el suc. Passar-ho pel xinés per a separar els ossets que sempre queden, afegir el sucre, mesclar, abocar en una copa i adornar amb una branqueta de menta i els grans reservats.
Per a la segon recepta haurem de tindre:
3 magranes
2 gots de vi negre (també pot fer-se amb brandi)
6 cullerades de sucre.
Tallar i desgranar les magranes. Separar els grans i deixar-los en un bol en maceració junt amb el vi i el sucre durant un parell d'hores. Col·locar en una copa i servir
Per a la segon recepta haurem de tindre:
3 magranes
2 gots de vi negre (també pot fer-se amb brandi)
6 cullerades de sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada