El plat de hui bé podria ser una variant de la recepta que
vam veure el passat dia 15 d'agost. Només substituïm l'abadejo per la fresa de
lluç cuita. Si esteu ja farts de la clàssica llandeta d'escopinyes, clòtxines o
olives, la recepta de hui pot acompanyar magníficament a un parell de cerveses
bén fredes durant estos dies de calor bascosa.
Per a 2 persones únicament vos farà falta:
1 tomaca ben madura
50 g de fresa de lluç cuita
Oli d'oliva verge extra
Un ramellet de jolivert
Sal
La seua preparació és tan senzilla i ràpida com ratllar la
tomaca i escórrer bé el caldo. Col·locar-ho en el fons d'un plat. Salar. Tallar
la fresa a rodanxes d'1 cm aproximadament i repartir-les pel plat. Afegir el
jolivert picat i regar tot amb un bon doll d'oli d'oliva. Més senzill
impossible.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada