Allà per octubre del
2014 vaem presentar en este blog el que és la sorolla. Hui prepararem un licor
amb ella.
Ens farà falta:
800 g de sucre
1 litre d'aigua
mineral
1 kg de sorollas
750cl d'aiguardent
La primera cosa que
hem de fer el netejar les sorolles i llevar les cues. En una cassola prou gran
per a que ens càpia tot, tirem l'aigua i el sucre i remenem fins a aconseguir
que es dissolga bé. Després
deixarem coure uns 15 o 20 minuts a foc moderat i amb la tapa posada, remenat
de tant en tant fins a aconseguir un almívar lleuger. Afegirem la fruita i
deixarem coure 5 minuts més. Apagar el foc i deixar refredar. Buscarem una
botella de vidre amb boca prou ampla com per a que passen les sorollas i les
tirarem dins. Afegirem l'aiguardent i l'almívar prèviament colat (millor si el
colador és de tela) . Deixar macerar uns 20 dies en lloc fresc i fosc. Tornar a
colar, embotellar i deixar reposar uns 3 mesos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada