El dia 26 de noviembre ja
vaem vorer una recepta de caragols. Per als que no els agradara, açí tenim un
altre tipus de salsa.
Ingredients:
½
kg de caragols
2
branquetes de romer
1
ceba xicoteta
4
cullerades soperes de tomaca triturada
1
culleradeta (de les de café) de pebre roig coent
Oli
d’oliva
Sal
Purgar i netejar els
caragols com ja explicarem. Esta vegada els bullirem durant el mateix temps,
però en compte de fenoll posarem romer i tambe deixarem el caldo reposar en el
foc apagat, a fi de que els coragols s’imprengen del gust del romer en el que
han bullit. Picar mentres ben fin la ceba i sofregir en una cassola amb oli.
Afegir el pebre roig, mesclar be i regar de seguida amb un got (dels d’aigua)
del caldo amb el que em bullit els caragols. Quan comencé a bullir tirar el
caragols dins i deixar coure a foc fluix durant 10 minuts fins que el caldo es
reduïsca. Apagar el foc i deixar reposar una hora tot junt per a que els caragols
agafen el gust de la salsa. Ara un vi negre jove i una bona barra de pa i a
disfrutar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada