divendres, 22 de setembre del 2017

CRUET DE MUSSOLA


Allà per agost del 2008 ja parlarem de la musola o caçó en este blog per tant, poc més podem afegir. Hui prepararem una recepta per a xuplar-se els dits amb ella. Assegurar-vos de tindre un bon tros de pa a mà perquè vos va a fer falta.

Per a 2 persones

4 musolas
150 g de cloïsses
4 cullerades soperes de tomaca triturada
3 dents d'all
3 fulls de llorer
2 culleradetes (de les de café) de pebre roig dolç
Oli d'oliva verge extra
Sal


La musola la venen ja pelada en les pescateries, per tant, nosaltres només les tallarem en trossos d'uns 7 cm. En una paella gazpachera cobrir d'oli el fons i repartir la musola uniformement i després afegir els alls triturats, les fulles de llorer partides per la mitat i finalment, la tomaca, sal i un bon doll d'oli d'oliva. Cobrir amb aigua i deixar coure uns 10 minuts, tirar les cloïsses i deixar coure altres 5 per a què s'òbriguen i a la taula. Un vi verdejo sec bén fresc vos vindrà de meravella per a acompanyar este plat.