Hui vos presente una
recepta que per la seua senzillea i per l'absencia a aparats tecnics, estic
segur animarà i ajudarà a aquelles persones que no volen o no saben fer un
postre en la seua propia casa, a
decidir-se.
Els ingredients son:
½ kg de polpa de carabassa rostida (o bollida)
4 ous
8 cullerades soperes de farina
8 cullerades soperes de sucre
1 sobre de 16 gr de llevat en pols
1 yogurt natural
½ got del yogurt utilisat d'oli de
girasol
1 cullerada de les de cafe de canella
La ralladura d'un llima
1 pastilla de chocolate amb avellanes
Pre-calfar el forn a
200º. En un bol mesclar be la farina, el sucre, la canella i al llevat. Batre
els ous i afegir-los tambe. A continuacio anar afegint la resta d'ingredients i
mesclar fins conseguir una massa homogenea. Agarrarém un mole redo en el fons
desmontable d'uns 30 centimetros i ho
cobrirém en paper d'alumini. Ensaginar-ho en un poc de manteca per a facilitar
despres la seua extraccio. Farcir el mole en el contingut del bol i ficar en el
forn durant uns 45 o 50 minuts. En una agulla comprovarém que ya està fet. Quan
se hi haja descalfat, li donarém la
volta, desmoldarem i llevarém el paper. Colocar-ho en una font o plat gran.
Tallar en trossos la pastilla de chocolate i ficar-los en un recipient de
cristal resistent i que posarém a bullir
en un cacet de diametro mes ample al bany maria evitant que el que conte el
chocolate toque el seu fons i procurant que l’aigua no esguite al chocolate per
que se mos tallaria. Anirem remenant sempre a foc fluix fins conseguir
fondre-ho totalment. Cobrir de seguida el pastiç per que si mos esperem i se
gela se tornarà a collarse.
2 comentaris:
Demà el faig per del.lectar els amics berlinesos.Ja veurem si els apanya el tuacte! 😂
Me gustan todas tus recetas
Publica un comentari a l'entrada