La paella valenciana des de l'any passat ja té Denominació d'Origen i se suposa que només hauríem de cridar-la així a la que porta els ja coneguts 10 ingredients: Arròs, conill, pollastre, garrofó, "ferraura", tomaca, oli, aigua, safrà i sal, pero la veritat és que la imaginació de les persones i la seua improvisació fan que tinguem gran quantitat d'arrossos a què continuarem cridant paella mentres s'utilitze per a
coure-ho eixe instrument. I com a mostra, un botó, hui prepararem una paella diferent.
Com sempre, per a 4 persones
8 mandonguilles
350 g de arròs
4 trossos de conill
1 tomaca madura
4 alls tendres
4 trossos de costella de porc
150 g de cigrons ja bullit
100 g de bolets
1,5 litres d'aigua
Pebre roig
Colorant
Oli d'oliva
Sal
Salar, sofregir la carn i retirar. En el mateix oli li donarem unes voltes a les mandonguilles i retirarem també. Continuem amb els alls i els bolets. Pelem i piquem la tomaca i la sofregim també. És el moment d'afegir l'arròs, el pebre roig, donarem unes voltes i regarem amb el aigua bullint. Afegir la carn reservada, el colorant, els cigrons i repartir les mandonguilles. Coure 10 minuts a foc fort i 8 a foc moderat. Quan ens quedem sense caldo, apagar i deixar reposar uns minuts
1 comentari:
Quin colorant gasteu? Ojo amb la tartracina que se sol gastar. En altres països ja s'ha prohibit el seu ús!!
Publica un comentari a l'entrada