Per a 4 persones
1.5 kg lloms de rap
2 creïlles
Un ramell de jolivert
2 alls
Oli d'oliva
Sal
1 llima
Verdura saltejada (opcional)
Preparar en el morter un picada amb all, jolivert i sal. Netejar el rap de pells de manera que no quede cap ja que hi ha la possibilitat que al torrar-ho es contraga i ens deixe la carn dura. Tallar els lloms en trossos mitjans. Assaonar. Mentres coure en aigua i sal les creïlles i quan estiguen fredes, pelar-les i tallar-les en gallons. Precalfar el forn al màxim. Calfar la planxa, mullar lleugerament els medallons de rap amb un poc d'oli i marcar-los apenes. Agafar una safata de forn, ficar els trossos de rap dins, tirar-li el picada per damunt i ficar en el forn uns 5 o 6 minuts Servir en un plat gran junt amb les creïlles i, si es vol, un poc de verdura saltejada. Un rosadet no molt fred li farà bona companyia.
Kiko, quin platet mes bó.
ResponEliminaBesets