tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post9058350327694849602..comments2023-10-23T16:55:51.526+02:00Comments on DEL REBOST AL CELLER: ARRÒS CALDÓS AMB LETXAKIKOhttp://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-84354933953430289992010-09-20T19:40:44.186+02:002010-09-20T19:40:44.186+02:00Moltíssimes gràcies Manel pel teu suggeriment. No ...Moltíssimes gràcies Manel pel teu suggeriment. No dubtes que la pròxima vegada provaré de fer-ho com tu dius.KIKOhttps://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-61022130982550915372010-09-19T22:57:20.172+02:002010-09-19T22:57:20.172+02:00Kiko,
Si te n'ha quedat una miqueta, avisa'...Kiko,<br />Si te n'ha quedat una miqueta, avisa'm que vinc de seguida, quina bona pinta que fa. <br />M'agradaria fer-te un suggeriment i si el tastes ja em diràs.<br />Quan sofregeixis les nyores, al mateix temps, fes el mateix amb els alls pelats, fins que quedin de color marró ben fosc, sense arribar-se a cremar. Fes la picada amb aquests alls, Veuràs com canvia el gust del plat i crec que a millor.<br />Salut.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com