tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post6551229808470187623..comments2023-10-23T16:55:51.526+02:00Comments on DEL REBOST AL CELLER: LA FIGUERA DE PALA I LA FIGA PALAKIKOhttp://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-38646994272781669842014-08-22T18:37:01.020+02:002014-08-22T18:37:01.020+02:00A la comarca de Requena-Utiel també ha prosperat l...A la comarca de Requena-Utiel també ha prosperat la planta en alguns indrets quasi desèrtics i malgrat el fred. Per a un ciclista és un plaer parar a la vista d'alguna vora la carretera i menjar-se'n un fruit ben roig... si troba la manera de desfer-se'n dels pelets abans de tocar-lo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-89060998423998211142009-09-03T18:32:36.814+02:002009-09-03T18:32:36.814+02:00Ací a Málaga les venen pel carrer i per un euro te...Ací a Málaga les venen pel carrer i per un euro ten donen huit ja pelaes davant de tu. La meua iaia les pelava agarrantles amb les estenalles del foc i quan tén passaves menut tap. Arribant este temps es la única fruita que menge.Pepe del Montgóhttps://www.blogger.com/profile/16390717134179630416noreply@blogger.com