tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post2202630920008914248..comments2023-10-23T16:55:51.526+02:00Comments on DEL REBOST AL CELLER: GUISAT DE NÓVIAKIKOhttp://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-82234292934754916882011-02-14T08:29:33.286+01:002011-02-14T08:29:33.286+01:00Deu d'estar molt bó, però pot ser tinga massa ...Deu d'estar molt bó, però pot ser tinga massa carn (1,4 kg!!), per a dos creïlles...Elkikohttps://www.blogger.com/profile/13990780133123744047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-32213006832481444922011-02-13T10:02:53.989+01:002011-02-13T10:02:53.989+01:00Aquesta història es molt curiosa i el plat sembla ...Aquesta història es molt curiosa i el plat sembla realment bo!Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.com