Este plat ho vaig descubrir gràcies
al meu bon amic Carlos en un conegut restaurant d’esta zona i la veritat es que
em va encantar. Per això m’he dedicit a compartir-ho amb tots vosaltres.
Com sempre, per a 4 persones,
haurem de tindre:
400 g de tallarins
1 sépia gran o 2 xicotetes
¼ kg de cues de gamba (poden ser
congelades)
100 g de salsa de tomaca
1 litre de caldo de peix
Pebre
Oli d’oliva
Sal
Netejar i tallar en trossos
xicotets la sépia i salar-la. En una cassola sofregirem les dents d’all prèviament
pelats i laminats. Reservar. En el mateix oli sofregirem la sépia i quan ja
estiga daurada, afegirem les cues de gamba, el puré de tomaca, els alls i
regarem tot amb el caldo de peix. Salpebrar i deixar coure durant uns 15 minuts., remenant de tant en
tant. Colar el caldo i en ell, coure als tallarines durante uns 10
minuts. Escórrer i refredar la pasta. Afegir als tallarins a la cassola, saltejar
tot junt a foc fluix uns minuts mes, mesclar i servir. Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada