tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post6128339321750276651..comments2023-10-23T16:55:51.526+02:00Comments on DEL REBOST AL CELLER: PATONETSKIKOhttp://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-9792871872864978662020-08-15T19:48:54.823+02:002020-08-15T19:48:54.823+02:00Una recepta molt bona.
Una recepta molt bona.<br />Àngelhttps://www.blogger.com/profile/03672099442152660206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-84488640377542372012011-01-23T19:25:38.721+01:002011-01-23T19:25:38.721+01:00molt senzilla i molt bona aquesta recepta...la ver...molt senzilla i molt bona aquesta recepta...la veritat és que les que conec jo són guisats més contundents...els hauré de provar així, segur que son més lleugerets !! :-)Anonymousnoreply@blogger.com