tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post1828220501720918475..comments2023-10-23T16:55:51.526+02:00Comments on DEL REBOST AL CELLER: FRITOKIKOhttp://www.blogger.com/profile/11012221054164375527noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-288936862998416555.post-42418405740913854162011-03-06T18:45:11.794+01:002011-03-06T18:45:11.794+01:00Un paler vindre i trobar una de les coses que més ...Un paler vindre i trobar una de les coses que més m´agraden per una cerveseta o un vinet, una "frità de fetge" com be dius molt típica de l´interior on afortunadament encara t´ofereixen una tapeta per acompanyar la beguda, bons i rebons i si son de llom o costella és punt i apart.<br />Un plaer passar per la teva cuina, espero ens veiem de nou.<br />salutacionsMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.com